Zonnepanelen

Op zoek naar de beste deal?

Uw gratis offerte aanvraag in minder dan 60 sec.

De prijzen voor elektriciteit stijgen ieder jaar opnieuw en veel mensen zouden deze kosten dan ook beheersbaar willen maken. Met zonnepanelen kan je je eigen energie opwekken wat een aanzienlijke besparing kan betekenen. De prijzen voor een zonnepanelen installatie zijn de laatste jaren enorm gedaald waardoor het natuurlijk alleen maar interessanter voor je wordt.

Met zonnepanelen kan je voorzien in je eigen energiebehoefte en moet je dankzij de zon en haar gratis energie geen kosten meer betalen voor elektriciteit. Zonnepanelen gaan 20 jaar mee en zijn dus echt een duurzame investering die u tevens op slechts enkele jaren al kan terug verdienen. Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en ecologische oplossing met een hoog rendement.

Zijn zonnepanelen mogelijk op mijn dak? Ja!
De meeste platte daken en schuine daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De ideale oriëntatie is tussen zuidoosten en zuidwesten met een hellingshoek van 35°. De specifieke opbrengst van een zonnepanelen installatie hangt af van verschillende factoren zoals locatie, oriëntatie, schaduwvorming en de grootte van uw dak.

Volstaat ons klimaat voor het rendement van mijn zonnepanelen? Ja!
Zelfs wanneer de zon niet schijnt overdag wekken zonnepanelen toch nog stroom op aangezien daglicht voldoende is om elektriciteit op te wekken. In de zomer behaalt u uiteraard de meeste opbrengst.

Kunnen zonnepanelen gecombineerd worden met een zonneboiler/warmtepompboiler? Ja!
De gratis elektriciteit die wordt opgebracht door zonnepanelen kan aangewend worden om de zonneboiler mét elektrische weerstand of warmtepompboiler te voorzien van de nodige stroom voor het verwarmen van sanitair water. Hierdoor kan u nog meer energieonafhankelijk worden, de zonnepanelen voorzien in 100% besparing op uw elektriciteit en hierdoor kan de zonneboiler mét elektrische weerstand 100% besparing opleveren voor het opwarmen van uw sanitair water.

Wat is groene stroom?
Groene stroom is elektriciteit die wordt verkregen door middel van duurzame natuurlijke energiebronnen zoals zon en wind. Groene stroom stoot geen CO₂ uit en is bijgevolg zeer milieuvriendelijk.

Wat is wattpiek?
Wattpiek is een kengetal waardoor het mogelijk is om zonnepanelen met elkaar te vergelijken. Het wattpiek cijfer geeft het vermogen van een paneel weer, getest volgens standaardcondities, maar heeft niets te maken met de kwaliteit van het merk zonnepanelen.

Vacatures

 • Administratief medewerker

  Profiel: Je bent administratief sterk. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie zowel intern als extern....Lees meer

 • Sales medewerker

  Ben jij een commercieel talent met sterke communicatieve vaardigheden ? Profiel: Nieuwe bedrijven benaderen en...Lees meer

Bekijk alle vacatures

Ervaringen

 • Offertes reeds na enkele dagen en tevreden over mijn investering.

  Mevr. Verbist, Hasselt

 • Via jullie website een offerte aanvraag gedaan en goed kunnen vergelijken!

  Dhr. Van Baard, Schoten