Disclaimer

« Terug

Via de website www.expert-deal.be wordt de gebruiker de dienst aangeboden om offertes op te vragen van verschillende producten. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van Expert Deal. Door het gebruik van de website accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Expert Deal doet haar uiterste best om te voorkomen, dat de informatie die op de websites wordt verstrekt, fouten te laten bevatten. Deze garantie kunnen we helaas niet geven. Voor eventuele onjuistheden op onze website is Expert Deal niet aansprakelijk. Hebt u foutieve informatie op onze website gezien stellen wij het op prijs als u ons daarvan op de hoogte stelt. Dit kan via het contactformulier op www.expert-deal.be of via info@www.expert-deal.be

Rechten

Alles wat op de websites van Expert Deal staat mag enkel gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers van de websites van Expert Deal mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niks van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen.  Expert Deal, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de websites van Expert Deal staat.

Wijzigingen van de disclaimer

Expert Deal behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Expert Deal adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.

Deze disclaimer is voor het laatste gewijzigd op juli 2015.

Vacatures

 • Administratief medewerker

  Profiel: Je bent administratief sterk. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie zowel intern als extern....Lees meer

 • Sales medewerker

  Ben jij een commercieel talent met sterke communicatieve vaardigheden ? Profiel: Nieuwe bedrijven benaderen en...Lees meer

Bekijk alle vacatures

Ervaringen

 • Offertes reeds na enkele dagen en tevreden over mijn investering.

  Mevr. Verbist, Hasselt

 • Via jullie website een offerte aanvraag gedaan en goed kunnen vergelijken!

  Dhr. Van Baard, Schoten